Tenk å våkne hver dag med perfekte øyenbryn. Nå kan du det! Med årets store trend innen skjønnhetsbehandlinger tilbyr vi nå microblading. En semi-permanent øyenbrynstattovering som med hjelp av et tynt blad med flere små nåler tilfører huden pigmenter og illustrerer naturlige hårstrå. Behandlingen blir utført av dyktige Advanced Therapist Madeleine, hun har blitt opplært av internasjonal Master Trainer og har utført mer enn 200 behandlinger.

Øyenbryn er rammen til ansiktet vårt sies det og vi er ikke uenig. De sitter midt i fjeset vårt og har en enorm effekt på ansiktets estetikk og symmetri. Derfor er det uhyre viktig at dette blir gjort rett. Det å forme bryn er rett og slett en kunst og ikke en særlig enkel sådan. Det kan derfor være best å etterlate det til spesialistene og vi på Four Seasons spa hjelper deg mer enn gjerne.

Teknikken går ut på å føre pigmenter inn i huden din ved hjelp av et håndholdt manuelt verktøy som tegner inn en imponerende etterligning av dine naturlige hårstrå. Resultatet blir naturlige, fyldige og feilfri øyenbryn som ikke dusjes bort eller trenger å sminkes eller fylles inn. Det er egentlig ingen denne behandlingen ikke passer for. Enten om du sliter med lite hår på brynene dine, ønsker mer markerte bryn eller bare ønsker å forbedre utseendet på brynene dine er microblading løsningen for deg.

Vi har hjulpet mange med å få selvtilliten tilbake og det gir oss en ubeskrivelig glede å se kundenes enorme takknemlighet etter deres microblading behandling. Her forstår vi at det er viktig å føle seg vel og vi vil hjelpe deg med å vise deg fra din beste side og fremheve dine vakre trekk. Har du en gammel tattovering du er misfornøyd med? Fortvil ikke, vi vil prøve å hjelpe deg så godt vi kan. Da vi er noen av landets beste på behandlingen, trent opp av en verdensmester vil standaren på vårt arbeid være uslåelig. Resultatet kan vare opp til 3 år og vi ser frem til å sørge for at hver dag er en god bryns-dag for deg.

button_bestill-na2-30-1

rabatt trekkes fra i kassen