Ønsker du deg et forførende, feminint og vakkert blikk se her! Vi tilbyr nytt sett med vår mest etterspurte stil av vippeextensions, nemlig volumvipper. Volumvipper er dramatiskt, unikt og sett over hele Hollywood. Våre terapeuter har lang erfaring med påsetting av vipper og vil strekke seg langt for å gjøre deg fornøyd og sørge for at du føler deg fantastisk.

Dropp mascaraen og start hver dag med lange, fyldige vipper som alltid sørger for at du står ut i mengden og blir lagt merke til. Vi vet hvor stor forskjell vipper utgjør og med våre terapeuters uovervinnelige teknikk får du en perfekt innramming for øynene dine. Limet vi bruker er av høy standard både for din sikkerhet og for optimalisering av resultatets utseende samt holdbarhet.

Løse individuelle vipper i ulike lengder blir festet på dine egne naturlige hårstrå for et naturlig resultat der det ser ut som du har flere vipper enn fra naturens side. I volumvipper blir det lagt opp til 7 vipper på dine egne dermed får du tykke «for godt til å være sant» vipper som varer i ukesvis. Det mange kanskje ikke vet er hvordan du kan forme øynene dine ved hjelp av påsetting av vipper. Ønsker du et mer åpent blikk, katteøyne, en rundere form eller smalere? Vi kan hjelpe deg uansett utgangspunkt.

Legg fra deg løsvippene. Frem til nå har det vært populært å lime på seg en remse med vipper for spesielle anledninger. Disse tar man av når man fjerner sminken og det er kjent at man ofte river av en del av sine egne vipper i prosessen. I tillegg lages disse i en rett remse med en bestemt lengde som er ment for å passe alle øyne. Men ingen øyne er like og derfor fungerer vippeextensions som blir tilpasset for dine ønsker og ditt utgangspunkt mye bedre, i tillegg slipper du jobben med å lime disse på hver dag. Vippeforlengingen din vil være der når du sovner og se like bra ut når du våkner igjen.

button_bestill-na2-30-1

rabatt trekkes fra i kassen