• micro-banner

Hva er Microblading bryn

Microblading (øyenbrynsbrodering) er en relativt ny manuell metode som perfeksjonerer bryn ved hjelp av en spesiell og unik hårpåtegnings-teknikk.

Teknikken består av å tilføre pigment til huden ved hjelp av et veldig fint blad bestående av mange små nåler på rekke som fører pigmenter inn i overhuden.Fordi vi implanterer fargen nærmere hudoverflaten enn ved tradisjonell tatovering ser hårstråene vi lager veldig skarpe og naturlige ut.

Metoden er ideell for alle som vil fremheve brynene sine, fylle i noen hår, og for de som ønsker seg veldig naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Fargen matches din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår. Med en gang etter behandling ser fargen 40-60% mørkere ut enn de vil bli når de har helet, dette skjer i løpet av en 4-8 ukers tid. Da må du komme tilbake for påfyll for at vi skal kunne perfeksjonere brynene dine. Behandlingen anses ikke som ferdig før etter første påfyll etter 4-8 uker.

Denne metoden er ideell for alle som ønsker å forbedre utseendet på øyenbrynene.

Resultatet er naturlige, feilfri og fyldigere øyenbryn som varer alt fra 1 til 3 år.

forshjel

Microblading

Microblading er implantering av pigmenter under huden der vi imiterer hårstrå ved å lage små rifter i huden med et ultratynt blad. Ved bruk av Dual Blade Method oppnår man et hyperrealistisk uttrykk da man klarer å skape ultratynne og “crispy” hårstrå. Passer perfekt til deg om ønsker å enten fylle, rekonstruere eller definere dine naturlige bryn. Om du har en gammel tatovering du ønsker å microblade over, er det viktig at du konsulterer deg med teknikeren på forhånd. Om du har fet hud er det også lurt å konsultere på forhånd da ikke alle er kandidater for microblading.

img_1838-1-768x691

booknow-button

MICROBLADING MED SHADING (MICROSHADING)

​​Microblading med shading (skyggelegging) innebærer samme prosess som ordinær microblading. I tillegg vil man utføre en tilleggsteknikk der man skyggelegger brynet med en svakere farge som vil skape et mer “sminket” og soft resultat.

img_1635
img_1636

booknow-button

KORRIGERING AV GAMMEL TATOVERING MED MICROBLADING:

* Cover up :

I tillegg til microblading er man nødt til å utføre flere ulike teknikker for å både korrigere misfarging av den gamle tatoveringen samt utføre shading.

Her må teknikeren konsultere hvert enkelt tilfelle og tilpasse behandlingen deretter.

Det lønner seg å bestille time til konsultasjon først slik at teknikeren kan fastslå om kunden er kandidat for microblading eller ikke.

img_1840
img_1839

booknow-button

* Corection :

For å korrigere gammel tatovering må man først ha fjernet mesteparten av den gamle tatoveringen på forhånd eller ha svak farge.

img_1844
img_1841

booknow-button

* FJERNING AV GAMMEL TATOVERING :

For å kunne microblade over gammel tatovering er man nødt til å fjerne mesteparten av den gamle tatoveringen først. Hvis ikke vil ikke fargen hverken sitte eller synes.
Hvor mange omganger man trenger er avhengig av styrken på den gamle tatoveringen. Men oftest må man ha et sted mellom 2- 4 runder. Mellom hver behandling må man vente 5-6 uker før man kan utføre ny behandling.

Hvorfor velge Saline Removal fremfor laserbehandling? Det er ikke anbefalt å velge laserbehandling da dette både gir arr og ødelegger hårsekkene slik at hårene ikke vokser ut igjen.

img_1845
img_1846
img_1847

booknow-button

Irina Chen

International Master Trainer, grunnleggeren av World Microblading, skaperen av Dual Blade metoden. Utførte mer enn 12.000 behandlinger gjennom de siste 5 årene.

booknow-button

Four Seasons Spa & Clinic – Advanced Therapists Gallery

booknow-button

© Copyright - Four Seasons Spa |