Kom og nyt en deilig kroppsbehandling i våre flotte, lune lokaler. Vi har valgt å satse på en beroligende atmosfære med alle elementer som er essensielle for å virkelig slappe av. Målet vårt er å gi deg en liten bit av paradis samt et avbrekk fra en stressende hverdag.
Med eksotiske dufter, mørke rom og levende lys sammen med kompetansen til våre dyktige terapeuter har vi en sikker oppskrift på en opplevelse innen velvære du sent vil glemme. Noe å feire? Vi skreddersyr pakker til alle hendelser. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å gi bort tidenes fineste gave eller unne deg selv en komplett spa-dag.

 • Full Body Scrub (30 min)
  700,-
  Med delikate aromaer som trollbinder dine sanser blir kroppen skånsomt polert og etterlater huden silkemyk. Det er anbefalt med eksfoliering av kroppen som en pre-behandling eller massasje for å optimalisere behandlingen.

  booknow-button

 • Rose Royal Ceremony (1 t 40 min)
  1400,-
  En kongelig rituell opplevelse for kropp og sinn. Denne behandlingen inkl.  kroppsskrubb etterfulgt av full kroppsmassasje med eterisk rose-olje og en mini ansiktsbehandling.  Perfekt for den som vil unne seg det lille ekstra.

  booknow-button

 • Bye Bye Coffee Cellulite! (1 t 40 min)
  1700,-
  Avansert massasje behandling med kaffemaske med full fokus på å bryte ned cellulitter. Inkl. skrubb, wrapping og massasje.

  booknow-button

 • Seaweed Detox Body Treatment (1 t 30 min)
  1700,-
  Seaweed Detox wrapping har blitt en hyper populær spabehandling. Gjenoppbygg og forfrisking av huden, anti-aging og detoxifiserende effekt er bare noen av fordelene med Seaweed Detox. Mineralene i Sjøgress wrappingen sprer lokale fettlagrene som resulterer i en sunn og frisk hud. Behandlingen inneholder mineral havsalt skrubb, eterisk detoxifiserende olje, kroppswrap-maske med sjøgress og massasje med aktive detox ingredienser.

  booknow-button

 • Chocolate Sensations (1 t 30 min)
  1800,-
  En deilig body wrap med kakao som bidrar til å redusere konturer, glatter ut appelsinhud og eliminere stress. En ekte sjokolade terapi med anti-cellulitt effekt som blir en viktig kilde til skjønnhet og velvære.

  booknow-button

 • Tropical sensations hydrating (1 t 30 min)
  1800,-
  Dette er den første anti-aldring behandling som er spesielt egnet for kroppen.Det inneholder en kroppsskrub basert på havsalt og er rik på mango og pasjonsfrukt enzymer, fuktighetsgivende olje etterfulgt av en kroppmaske som er rik på retinol, kollagen og elastin. Alle disse ingrediensene gjør denne behandlingen den mest effektive anti-aldring kroppsbehandling.

  booknow-button

© Copyright - Four Seasons Spa |