Dette er den beste massasjebehandlingen vi tilbyr i dag. Her er det inkludert full massasje for kropp og ansikt forsterket med essensielle oljer. En ekte aromatisk opplevelse der velbehag for kropp og sjel står i fokus. Denne behandlingen er utmerket for alle og ikke minst den perfekte gave å gi bort til noen du er glad i. Behandlingstid er 1 time.

Aromaterapi massasje er en av våre mest populære massasjebehandlinger og det har sikkert noe mer hvor bredt felt av mennesker den egner seg for. Enten du sliter med hodepine, stress, ryggsmerter, fordøyelsen eller insomnia er denne behandlingen perfekt for deg. Massasjen kan minne mye om Svensk massasje men med et hav av spennende dufter.

Det mange kanskje ikke vet er effekten ulike dufter faktisk har på oss mennesker. Avslappende lukter som får oss til å virkelig finne roen er blandt annet lavendel, kamille og geranium. Trenger du mer energi i hverdagen bør du kanskje heller gå for rosmarin og dersom du ønsker en skikkelig detox annbefaler vi eukalyptus, furu eller grønn te.

Essensielle oljer er høyt konsentrerte planteoljer som har aller best effekt for huden din. Ikke bare tilfører oljen kroppen din masse fuktighet og næring men det er ogå bevist at å innhallere disse oljene har en stor positiv effekt på det limbiske systemet, som er en del av hjernen hvor de autonome funksjonene blir styrt ifra, slik som for eksempel ånderett og blodtrykk.

button_bestill-na2-30-1

rabatt trekkes fra i kassen