En spa-pakke du kan nyte med en kjæreste, venn, familiemedlem eller hvem du måtte ønske. Prisen er inkludert behandling for 2 personer der dere i et mørkt og stemningsfullt rom får en organisk kokosolje kroppsskrubb etterfulgt av en deilig hot stone massasje med varmeolje. Det hele avsluttes med en forfriskende ansiktsbehandling der hovedrollen spilles av en fantastisk gull-ansiktsmaske.

Kokosolje har i lang tid vært kjent for å gi næring og fuktighet til hud og hår. Vi på Four Seasons spa er opptatt av å bruke naturlige produkter uten masse tilsetningsstoffer som ikke er bra for deg. Hos oss kan du slappe av med at du alltid får kvalitet, også i våre produkter. En kroppsskrubb er alltid nyttig for å fjerne døde hudceller og holde huden frisk og ren. Skånsomt vil kroppen din bli polert og huden din etterlatt silkemyk.

Grunnen til at massasjen inneholder varme, myke stener er fordi det er bevist at varmen fra stenene får musklene dine til å slappe av og øker dermed effekten av massasjen. Når du er mindre anspent og mer avslappet er det lettere for massøren å nå dypere inn i punktene det er nødvendig å jobbe med. Du vil føle deg som et nytt menneske etterpå, uansett hva slags utgangspunkt du hadde når du gikk inn til behandlingen.

I tillegg vil dere under behandlingen få kose dere i vår jacuzzi og saltbad der dere vil bli servert herlige forfriskninger. Behandlingen er ment for å pleie kropp, ansikt og ikke minst sjel. Kunder som tidligere har hatt Anniversary Escape pakken hos oss omtaler den som himmelsk, fantastisk og ikke minst veldig avslappende.

button_bestill-na2-30-1

rabatt trekkes fra i kassen